Ondernemers van het Jaar: Marco Lemmers en Sam Cohen

Marco Lemmers en Sam Cohen, oprichters van de vier vestigingen van Conscious Hotels, mogen zich Ondernemers van het Jaar 2018 noemen. Het is de prijs die Entree Magazine jaarlijkse uitreikt aan de ondernemer(s) die afgelopen jaar een groot voorbeeld was voor vakgenoten.

Marco Lemmers en Sam Cohen verrassen en verleiden hun gasten bij de 4 vestigingen van Conscious Hotels in Amsterdam. Hun concept ‘ecosexy’, waarbij duurzaamheid op een leuke manier wordt geïntegreerd in de hotels, wordt bij iedere vestiging beter, duidelijker en leuker. Zij krijgen daarmee de gast tijdens het verblijf, maar ook daarna, écht aan het denken over onze toekomst.

Toegankelijk verleiden
Dat doen de 2 ondernemers niet op een belerende manier. “Integendeel”, zei Lemmers eerder tegen Entree Magazine. “We verkopen duurzaamheid niet als onze belangrijkste pijler, maar proberen gasten op een toegankelijke manier te verleiden en aan het denken te zetten door het onderwerp subtiel te laten terugkomen. Bijvoorbeeld in een mooi en hip design, met goed eten en via uitnodigende communicatie die gepaard gaat met de nodige zelfspot en humor.”

Juiste moment
Met het portfolio dat Lemmers en Cohen nu al hebben én het geloof dat Entree Magazine heeft in hun toekomstplannen, is dit hét moment om hen te belonen. Klik hier om een interview te lezen met de twee hoteliers.