Best Hospitality Concept: Soho House in Amsterdam

Soho House in Amsterdam is tijdens de uitreiking van de Entree Awards uitgeroepen tot Best Hospitality Concept 2018. Wereldwijd telt Soho House inmiddels 70.000 leden en 21 locaties. Soho House in Amsterdam is volgens de jury niet zo maar een concept. Het is een ‘way of life’. Soho House biedt leden een creatieve, relaxte en internationale ambiance. Het is the place to be voor gelijkgestemden van over de hele wereld van alle soorten pluimage. On-Nederlands, noemt de jury het zelfs.

Veel faciliteiten
Hotelgasten en leden kunnen gebruikmaken van de vierde etage met fitnessfaciliteiten, een sauna en bioscoop, de vijfde etage met een lounge, bar en restaurant en het dakterras met zwembad op de zesde verdieping. De spa Cowshed en het Italiaanse restaurant Cecconi’s op de begane grond zijn voor iedereen toegankelijk. Opvallend aan het interieur zijn de mix tussen antiek en het door Soho House-team op maat gemaakt meubilair en de ode aan Nederlandse schilders. Door het hele pand zijn verder allerlei originele elementen te vinden, zoals vloeren van berkenhout en graniet en glas-in-lood-ramen

21 locaties
Wereldwijd telt Soho House inmiddels 70.000 leden en 21 locaties. Het exclusieve concept werd in 1995 opgericht door de Britse Nick Jones.