Best Hotel Design: Pillows Grand Hotel Ter Borch in Zwolle

Pillows Grand Hotel Ter Borch won tijdens de Entree Awards 2018 in de categorie Best Hotel Design. Het luxe boetiekhotel, waarin ook Coperto Restaurant te vinden is, is een echte Zwolse parel en is ontworpen door Paul Linse.

Het pand van Pillows Grand Hotel Ter Borch is statig aan de buitenkant, maar volgens de jury bescheiden en elegant aan de binnenkant. Het doordachte design van Paul Linse is hier tot in de puntjes doorgevoerd: van de kamers, de living en het restaurant tot de dekbedden en het eigen magazine. Het lichte en ruimtelijke design van het luxe boetiekhotel zorgt bovendien voor een ongedwongen, intieme en persoonlijke sfeer.

International Hotel Management Group Pillows
Grand Hotel Ter Borch is onderdeel van de International Hotel Management Group (IHMG), waaronder Pillows Hotels en Sandton Hotels vallen. IHMG werd in 2006 opgericht door Rogier Braakman (lees hier een uitgebreid interview met Braakman over Pillows Hotels en Sandton Hotels) en wordt nu geleid door Loes Dingemans. Pillows Hotels heeft vestigingen in Zwolle, Amsterdam, Gent en Brussel. Er wordt gebouwd aan een tweede vestiging in Amsterdam (aan de Mauritskade) en in Deventer.

Design: Paul Linse