Best Nightlife: Chin Chin Club in Amsterdam 

De venue die de categorie Best Nightlife won tijdens de Entree Awards 2018 is de Chin Chin Club aan de Amsterdamse Rozengracht. Volgens de jury is het een van de meest impactvolle bedrijven van dit moment.

De jury van de Entree Awards benadrukt dat Nederland trots mag zijn op het nachtleven hier. “Je kunt inmiddels alles doen wat je wilt: dansen, zingen, dineren, doorhalen en genieten tot de max.” Dit jaar waren de juryleden voor deze categorie op bezoek bij een van de mooiste filmset decors ooit, een Rotterdamse icoon, een drijvende legende, een verstopte parel with a view en een hotspot met duizend katjes. Het was allemaal bijzonder. Het was allemaal een toevoeging aan de nacht en ze krijgen allemaal een staand applaus van de jury. Het was niet makkelijk om er een winnaar uit te kiezen, maar het was ook niet te ontkennen.

Rijen voor de deur
Veel ondernemers dromen ervan: rijen voor de deur. En bij de Chin Chin Club in Amsterdam gebeurt het. “Dit is één van de meest impactvolle horecabedrijven van dit moment”, zei de jury zelfs. Er zijn niet alleen een club, retaurant en 3 bars, maar gasten kunnen er ook tafeltennissen, arcade- en bordspellen spelen en karaoke zingen. Eigenaren Oscar Steginga Danny Lee, Kaihan Paryan, Joy Gerritsen en Tan Antoniesen dichten hiermee het gat waarmee het Amsterdamse nachtleven kampte.

Speeltuin voor volwassenen
Met alle felrode muren, lucky cats, een bloesemboom en lampionnen aan het plafond doet het interieur van de Chin Chin Club denken aan Hong Kong. En dat is ook precies de bedoeling. De bruisende (nacht)cultuur van de Chinese stad is namelijk de inspiratiebron geweest voor het openen van deze ‘speeltuin voor volwassenen.

Design: Lisa Boissevain en Roxy Gerretsen van Investerior