Next Generation: Chin Chin Club in Amsterdam

Hoe wil de gast van nu en de toekomst uit eten? Wat vindt hij belangrijk, naast kwaliteit van het eten? De Chin Chin Club uit Amsterdam zet een concept neer dat van alle genomineerden hierop de beste visie heeft, vond de jury. Dit bedrijf won dan ook tijdens de Entree Awards in de categorie Next Generation.

De Chin Chin Club in Amsterdam, opgericht door Oscar Steginga zijn Danny Lee, Kaihan Paryan, Joy Gerritsen en Tan Antoniesen, is een plek waar je heel goed kunt eten én de next generation all-in vertier vindt. Hier lopen avondhoreca en nightlife naadloos in elkaar over. Met eten, drinken, dansen, spelen en karaoke-zingen tot diep in de nacht, zónder ergens op kwaliteit in te boeten.

Bruisende (nacht)cultuur
De bruisende (nacht)cultuur van de Chinese stad is de inspiratiebron geweest voor het openen van deze ‘speeltuin voor volwassenen’. Steginga: “Hong Kong is de stad waar karaoke zingen de hele dag kan, waar jongeren veel tijd spenderen aan arcadespelen en waar de belangrijkste vraag van de dag is: ‘Wat gaan we eten en drinken?’” Bij de Chin Chin Club kan dat allemaal.

Design: Lisa Boissevain en Roxy Gerretsen van Investerior