
Over Bavet.
Peter van Praet is het creatieve brein achter het concept en de oprichter van Bavet. In 2016 zette hij de stap om Bavet te openen en inmiddels is het uitgegroeid tot zestien vestigingen. Voornamelijk in België, en één vestiging in Maastricht, maar Peter is klaar om Nederland te veroveren.
Bavet heeft een duidelijke missie: heerlijke spaghetti serveren aan zoveel mogelijk liefhebbers, en dat in een originele, gemoedelijke en gastvrije setting. De focus ligt daarbij steeds op een eerlijk product, een leuke en persoonlijke klantervaring, en een uitstekende service.
Merchandise: Bavet Bicyclet
Een van die locaties is te vinden in Maastricht, maar er komen op korte termijn meer vestigingen in Nederland bij. Met een ‘rock ’n roll X klassieke Vlaamse kroeg-vibe’ komt het merk tot leven via onder andere merchandise en Bavet Bicyclet: eigen wielertochten die eindigen in een Bavet-restaurant. Maar ook via een slimme gimmick: een menukaart op een lp. Wie een rode in plaats van zwarte lp vindt in de hoes, eet gratis.
Foto’s: Guy Houben