
Over Sugo.
Herman Hell, eigenaar van Hell’s Kitchen Horeca Groep, en Hugo Kruijssen zijn de ondernemers achter Sugo. Helle en Kruijssen willen de wereld veroveren met hun gezonde vierkante pizza’s heerlijke streetfood uit Rome: de pizza al taglio.
De inrichting van Sugo is geïnspireerd op het moderne Italië. De retro prints aan de muur zorgen voor een stukje nostalgie, zonder oubollig te worden. Het middelpunt van alle zaken is de enorme counter waar de gast zijn favoriete smaken kiest. De open keuken geeft letterlijk een kijkje in de keuken waar de vierkante stukken pizza in slechts enkele minuten worden afgebakken. Ideaal als je even een gezonde, maar snelle hap wilt.
Sugo-counter
Naast de zeven reguliere restaurants, zijn er ook zestien horecaondernemers in Nederland en drie in België die het Sugo-merk ‘voeren’. Hell en Kruijssen ontwikkelden hiervoor afgelopen tijd een franchise-constructie. Het gaat daarbij niet om volwaardige Sugo-restaurants, zoals die van Hell en Kruijssen zelf. Neem ijssalon Tw-ice in Brielle. De eigenaren verruilden een paar tafels voor een Sugo-counter.
Foto’s: Pim Ras